Законопроект №3613

Законодавці зареєстрували в Верховній Раді законопроект №3613, яким значно спрощують стягнення в судовому порядку заборгованості за житлово-комунальні послуги та спожиті електроенергію й газ.

Також даним законопроектом передбачається можливість позбавляти українців, які мають борги за комунальні послуги, права керувати авто, виїжджати за кордон, користуватися зброєю і ходити на полювання. Самі ж борги пропонують автоматично списувати із зарплати або за допомогою майна, зокрема, автівок і житла.

Наша компанія не є прихильником подібних заходів, щодо наших клієнтів! Тому ми закликаємо вас – не тягніть з оплатою за спожиту електроенергію!

Якщо у Вас виникли труднощі з накопиченням боргів, Ви маєте право звернутися до нас з письмовою заявою для укладення договору реструктуризації (для цього необхідно також додати документи, що підтверджують факт неплатоспроможності).

Наша компанія завжди готова піти на зустріч для вирішення складних питань, але в будь-якому випадку не залишайтеся байдужими до питання погашення своєї заборгованості за спожиту електроенергію!