Дорогі друзі, наближається час Різдв’яних свят та подарунків!

З 01.12.2020 стартує різдвяна акція “ОПЛАТИ РАХУНОК – ВИГРАЙ ПОДАРУНОК”. ТОВ "Кіровоградська обласна ЕК" розігрує серед своїх побутових клієнтів подарунок - 500 грн., які будуть перераховані на особові рахунки 20 переможцям (по 500 грн. кожному)*.

Призи дістануться побутовим споживачам, які виконають 2 умови:

  1. Зареєструються в особистому кабінеті побутового споживача у додатку КОЕК Мобайл;
  2. Станом на 31.12.2020р. не матимуть заборгованості за електричну енергію**.

Переможець буде обраний 05.01.2021 року вибірковим методом за допомогою ресурсу random.org.

Щасти кожному у виграші, можливо переможцем станете саме Ви!

* Якщо в особистому кабінеті зареєстровано декілька особових рахунків, то приз зараховується на один особовий рахунок, обраний переможцем;

** Якщо в особистому кабінеті зареєстровано декілька особових рахунків, то станом на 31.12.2020р. заборгованість має бути відсутня на всіх особових рахунках. Зарахування призу на особовий рахунок, який не додано в особовий кабінет, виключено.

Всіх переможців буде повідомлено про виграш по телефону та через електронну пошту. Переможцям, для зарахування виграшу на особовий рахунок, у строк до 25.01.2021р., необхідно надати копію реєстраційного номера облікової картки платника податку або копії сторінок паспорта з П.І.Б. і відміткою про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією на номером паспорта (при умові відсутності податкового номеру). Без виконання вказаних умов зарахування виграшу на особовий рахунок не здійснюється.