Шановні cпоживачі!

З метою створення більш комфортних умов для наших побутових споживачів та задля пришвидшення документообігу, ТОВ “Кіровоградська обласна ЕК” запровадило нову можливість передачі документів в електронному вигляді з додатку «Дія» через QR-код.

Таким чином, наші клієнти замість паперових документів мають можливість надіслати копії цифрових документів* з застосунку «Дія».

Для того, щоб це зробити достатньо лише зчитати QR-код сканером в «Дії» (сканер QR-кодів розміщений у правому верхньому куті розділу “Документи” застосунку Дія) та підтвердити передачу документів. Вибрані документи автоматично будуть надсилатись на нашу електронну пошту.

QR-код можна знайти на сайті ТОВ «Кіровоградська обласна ЕК» (https://kresc.com.ua) та в усіх центрах обслуговування клієнтів.

Надійність електропостачання та комфорт наших клієнтів – наша основна мета!

*Довідково:

Копія цифрового документа – відображення в електронному вигляді інформації про Вас, яка міститься в державних реєстрах. Така копія, завірена КЕПом «Дії» (квалікованим електронним підписом), передається отримувачу у pdf-форматі. На ній вказана точна дата створення та назва організації, якій було надіслано таку копію.

Через «Дію» Ви можете надіслати цифрові копії наступний документів:

— біометричний паспорт (ID-картка);

— картка платника податків;