Чому зараз важливо ретельно підходити до вибору постачальника електроенергії?

Наразі в умовах війни зросла кількість постачальників, які перебувають в переддефолтному / дефолтному стані – станом на 16.05.2022р. це майже 200 учасників енергоринку. Тільки за 16 травня цей статус набули більше ніж 60 учасників ринку.

Статуси переддефолтний та дефолтний набувають ті учасники ринку електричної енергії, які не виконують своїх платіжних зобов’язань на ринку.

Для таких постачальників, у підсумку, закриваються можливості торгівлі електроенергією. Тобто вони вже стають нездатні виконувати свої договірні зобов’язання перед своїми клієнтами, які стають заручниками ситуації та ризикують своїм бізнесом.

Для уникнення подібних проблем, обов’язково обирайте перевірених постачальників, які мають великий досвід на ринку, та міцно тримаються навіть у такий складний час.

Такою компанією є ТОВ «Кіровоградська обласна ЕК»! Ми продовжуємо успішно конкурувати на ринку з іншими постачальниками електроенергії, надійно та безперервно надаючи послуги постачання електроенергії нашим клієнтам.

Ваш бізнес з нами в безпеці!

Додаткову інформацію, Ви можете переглянути за посилання на сайті НЕК «Укренерго» - https://ua.energy/perelik-uchasnykiv-rynku-yakym-nadano.../