Інформація для власників індивідуальних гаражів (ЗМІНА КОМЕРЦІЙНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ)

02.01.2024р. ТОВ «Кіровоградська обласна ЕК» отримало від ПрАТ «Кіровоградобленерго» лист із повідомленням, що за результатами проведеної інвентаризації особових рахунків побутових споживачів було виявлено, що індивідуальними побутовими споживачами за договорами, відповідно до додатку до листа, розподіл електричної енергії здійснюється по об’єктах нежитлової нерухомості категорії «гараж».

Пунктом 3.8 Комерційної пропозиції №1-УП для індивідуальних побутових споживачів (населення) передбачено:

У випадку, якщо обсяг електричної енергії спожитий індивідуальним побутовим споживачем у розрахунковому періоді не буде ідентифіковано оператором системи розподілу та/або оператором системи передачі як споживання електричної енергії побутовим споживачем, то починаючи із даного розрахункового періоду, ТОВ "КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕК" в односторонньому порядку переводить такого споживача на розрахунки за умовами комерційних пропозицій: 2-УП (для малих непобутових споживачів), якщо об’єкт споживача приєднаний до електричних мереж з договірною потужністю до 50 кВт, або Вільна ціна 1Ф+Р, якщо об’єкт споживача приєднаний до електричних мереж з договірною потужністю більше 50 кВт.

З огляду на вище вказане повідомляємо, що із 01.02.2024р. до договорів, відповідно до додатку до листа, будуть застосовуватись умови комерційної пропозиції 2-УП (для малих непобутових споживачів) (із умовами даної комерційної пропозиції можна ознайомитись за посиланням https://kresc.com.ua/firm-comoffers.shtml)

Споживач має право не погодитись із запропонованими змінами, про що має письмово повідомити Постачальника у відповідності до п.3.2.4. Правил протягом 5 робочих днів з дати публікації цього повідомлення. В такому випадку Договір буде вважатись достроково розірваним без застосування будь-яких штрафних санкцій і в разі не обрання іншого електропостачальника у порядку передбаченому розділом VI Правил, постачання буде здійснюватися постачальником «останньої надії».

Перелік Договорів до яких із 01.02.2024р. буде застосовано зміни комерційних пропозицій.)