АЛГОРИТМ введення в експлуатацію ЕЛЕКТРООПАЛЕННЯ

Сьогодні на часі зайнятись питанням пільгової ціни на електроопалення. Адже, якщо у Вас в помешканні встановленно електроопалення, яке офіційно введено в експлуатацію, то при місячному споживанні електроенергії до 2000 кВт*годин, Ви зможете розрахуватися за нього за ціною 2,64 грн/кВт*год.

Що ж потрібно робити❓

1) Надати на погодження оператору системи розподілу електроенергії (для мешканців Кіровоградської області в місцевий РЕМ ПрАТ "Кіровоградобленерго") проєкт улаштування електроопалювальних установок. В проєкті повинен міститися теплотехнічний розрахунок. ➕ До проєкту необхідно додати технічний паспорт на електроопалювальну установку із зазначенням її характеристик.

* Якщо Ви мешкаєте в квартирі, то додатково необхідно додати до проєкту:

  • акт про відокремлення (відключення) квартири від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води з підписами та печатками балансоутримувача, надавача теплопостачальних послуг та монтажної організації;

  • дозвільну документацію від органів місцевого самоврядування щодо встановлення електроопалення;

  • погодження проєктної документації балансоутримувачем багатоквартирного житлового будинку за підписом та печаткою його представника.

2) Після погодження проєкту необхідно надати оператору системи розподілу заяву про внесення змін до паспорту точки розподілу та оплатити послугу обстеження електроустановки.

3) Після отримання паспорту точки розподілу зі змінами Вам необхідно звернутися до нашої компанії (до Центру обслуговування споживачів ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕК») з письмовою заявою про встановлення тарифу на електроопалення та внесення змін в договір про постачання електроенергії.

Якщо дозволена до використання потужність Вашого помешкання не дозволяє встановлювати таке потужне обладнання, Вам необхідно звернутися до оператора системи розподілу електроенергії для збільшення дозволеної потужності⚡.

З нами швидко та комфортно !